International Preventive Security Unit

Veelzijdige beveiligingsorganisatie

IPSU B.V. is binnen het expertise platvorm ISEG verantwoordelijk voor de invulling van de fysieke beveiligingsdiensten. IPSU B.V. is een veelzijdige beveiligingsorganisatie die zowel de zakelijke- als de particuliere markt voorziet van kwalitatief hoogwaardige, professionele en op maat gemaakte beveiligings- en veiligheidsdiensten. Dit weten wij onder andere te realiseren dankzij de unieke samenstelling van IPSU B.V., de intern aanwezige expertise en de jarenlange operationele ervaring binnen ons team. 

Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven 

IPSU B.V. is lid van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Als u voor één van de aangesloten beveiligingsbedrijven van de VEB kiest, dan heeft u te maken met een betrouwbare vakman. Naast de vakdiploma’s die de wet verplicht stelt, voldoet IPSU B.V. ook nog aan de hoge kwaliteitseisen van de VEB. IPSU B.V. wordt hier ook ieder jaar op gecontroleerd. Want alleen dan mogen wij de VEB kwaliteitsdocumenten en het logo van de VEB gebruiken. Als u kiest voor veiligheid, ga voor zekerheid en kies voor een VEB erkend beveiligingsbedrijf.

Toestemming Justis

IPSU B.V. heeft toestemming voor het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden van het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder ND nummer: 5477.

   

 

T

Objectbeveiliging

Dankzij de inzet van onze proactieve en gastvrije objectbeveiligers kunnen zowel uw gasten als uw medewerkers te allen tijde rekenen op een veilig en gastvrij ontvangst of vertrek. De beveiliging van objecten en kantoorpanden is mensenwerk en daarom maatwerk met de juiste expertise. Aan de hand van een security check en RI&E ontwikkelen wij dienstverlening op maat, volledig afgestemd op de cultuur en wensen van uw organisatie.

T

Persoonsbeveiliging

De persoonsbeveiligers en preventieve observanten van IPSU zijn onder andere afkomstig van gespecialiseerde afdelingen van de Nationale Politie (Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging), het Ministerie van Justitie en Veiligheid of het Ministerie van Defensie. Ze zijn in het bezit van ruime operationele ervaring (zowel nationaal als internationaal) binnen dit specialistische segment van beveiliging. 

T

Evenementenbeveiliging

Afhankelijk van het soort evenement, het mogelijke dreigingsniveau horende bij het evenement en de wensen van de opdrachtgever kunnen wij zowel zichtbare als niet zichtbare, preventieve beveiligingsmaatregelen inzetten, of een combinatie hiervan. Altijd passend binnen de ambiance van het evenement. Dankzij onze diensten kunnen wij een gastvrije, effectieve en veilige bijdrage leveren aan uw evenement.

T

Quick Response Team

Het Quick Response Team van IPSU staat 24/7 stand-by en kan aangekomen op locatie direct de juiste maatregelen treffen om er zo voor te zorgen dat er geen verdere schade kan worden toegebracht, uw eigendommen worden bewaakt en pers of publiek op gepaste afstand wordt gehouden. U kunt zich dan in alle rust focussen op het vast stellen en mogelijk herstellen van de schade en het waarborgen van de continuïteit van uw bedrijf, locatie, instelling of organisatie. 

T

Transportbeveiliging

Voor u als transporteur of leverancier is het belangrijk dat waardevolle of informatie gevoelige ladingen veilig van punt A naar punt B worden vervoerd. Om te voorkomen dat de inhoud van deze kostbare of gevoelige ladingen worden gestolen of beschadigd, is het mogelijk om deze extra te laten beveiligen door de praktijk ervaren transportbeveiligers IPSU. Wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig op locatie worden afgeleverd

T

Predictive Profiling

De predictive profilers van IPSU zijn experts in het herkennen en analyseren van afwijkend gedrag. Ze weten hoe ze criminele en terroristische activiteiten al in de voorbereidende fase kunnen onderkennen en onderbreken. IPSU beschikt over praktijk ervaren predictive (behavioural) profilers, ervaringen die ze onder andere hebben opgedaan bij verschillende afdelingen binnen de overheid en internationaal bekende vliegvelden of musea. 

Meer weten over onze beveiligingsdiensten?

Neem contact op