Nieuws & Artikelen

Nieuws en interessante artikelen

Hier vindt u onze nieuwsberichten en interessante artikelen die onder andere betrekking hebben op de wereld van proactieve veiligheid en beveiliging.

 

Hoe belangrijk is fysieke beveiliging voor uw organisatie?

In de huidige wereld krijgen bijvoorbeeld cybersecurity, cybercrime en digitale beveiliging (terecht) steeds meer de aandacht en toch blijft fysieke beveiliging net zo belangrijk. In feite is fysieke beveiliging de eerste verdedigingslinie tegen inbraak, bedrijfsspionage, vandalisme, diefstal en andere soorten criminaliteit. In onze nieuwe blog zullen we de belangrijkste aspecten van fysieke beveiliging verder aan u toelichten en informeren wij u hoe ISEG Security Projects u hierbij kan ondersteunen.

Producten ter ondersteuning van uw werkzaamheden

Naast het periodiek volgen van praktijkgerichte trainingen is het ook belangrijk dat je tijdens de uitvoer van je dagelijkse (specialistische) werkzaamheden gebruik kan maken van de meest innovatieve technische en tactische producten die op dit moment beschikbaar zijn.

ISEG ondersteunt ook dit jaar studiereizen

Afgelopen week was het weer zover, acht collega’s van ISEG Security Projects mochten tijdens de meerdaagse studiereizen van een Nederlandse Hogeschool als begeleider mee naar acht verschillende Europese landen en steden.

Anti Drone & Drone Detectiesystemen

Drones worden steeds vaker door criminelen, (buitenlandse) overheden en terroristen ingezet voor het smokkelen van illegale goederen, (bedrijfs)spionage of voor het uitvoeren van terroristische aanslagen.

Cyberveilige operationele platforms

Binnen ISEG zijn wij intern continue bezig met het zoeken naar innovatieve (technische en digitale) oplossingen op het gebied van veiligheid en beveiliging, dit ter bevordering van onze fysieke (specialistische) beveiligingsdiensten en uiteraard ook ter bevordering van de (persoonlijke) veiligheid van onze opdrachtgevers.

ISEG en het Hoornbeeck College gaan samenwerken

Onlangs zijn we vanuit het ISEG Training Center en ISEG Security Projects een samenwerking aangegaan met het Hoornbeeck College . Het Hoornbeeck Collegeis al meer dan 13 jaar de beste ROC van Nederland en ISEG ziet deze nieuwe samenwerking dan ook als een eer én tevens als een bevestiging dat ook ISEG op de goede weg is.