Cyberveilige operationele platforms

Cyberveilige operationele platforms

Gepubliceerd op: 17-07-2021

Binnen ISEG zijn wij intern continue bezig met het zoeken naar innovatieve (technische en digitale) oplossingen op het gebied van veiligheid en beveiliging, dit ter bevordering van onze fysieke (specialistische) beveiligingsdiensten en uiteraard ook ter bevordering van de (persoonlijke) veiligheid van onze opdrachtgevers.

Nieuwe mobiele applicatie ter bevordering van uw persoonlijke veiligheid en die van uw omgeving

Sinds kort bieden wij een nieuwe mobiele applicatie aan die als noodknop (panic mode) fungeert op je smartphone, smartwatch en overige wearables (op verzoek kunnen deze ook op maat en in verschillende vormen worden geleverd). Deze applicatie is in Israël ontwikkeld, dit ter ondersteuning van de verschillende Israëlische politie-eenheden en inlichtingendiensten. ISEG mag de mobiele applicatie vanaf nu dus ook exclusief aanbieden aan onder andere particulieren, vermogende personen, personen met een publieke functie, personen met een bijzondere status, etc. Oftewel personen die dus dagelijks te maken kunnen hebben of krijgen met potentiële en uiteenlopende (be)dreigingen.

Dankzij deze nieuwe applicatie is de eindgebruiker in staat om op elk moment en in elke situatie een noodsignaal af te geven, dit door simpelweg het beeldscherm van zijn of haar telefoon een aantal seconden achter elkaar ingedrukt te houden, ook als het scherm niet staat ingeschakeld. Men hoeft dankzij deze applicatie dus geen afwijkende handelingen uit te voeren wat bijvoorbeeld wel het geval is bij een separate PPA (Personal Position Alarm). 

Mobile App: Real-Time Media Transfer

De applicatie maakt verbeterde en veilige communicatie mogelijk, door gebruik te maken van de meest innovatieve technologieën voor snelle gegevens- en mediaoverdracht tussen leden van uiteenlopende (specialistische) eenheden en teams, ongeacht hardware of locatie. De applicatie stelt gebruikers in staat om functies zoals live-streaming, instant-messaging en file transfer vanuit het 'veld' te managen, terwijl onze web-based command and controle toepassing real-time monitoring en situational awareness door bijvoorbeeld commandanten, teamleiders en supervisors mogelijk maakt.

  • Real-Time Monitor
  • IOS & Android
  • Audio Streaming
  • Video Streaming
  • Instant Messaging
  • File Transfer
  • Panic Mode
  • IoT Hardware
  • Tracking Capabilities
  • History Reports

Demo applicatie aanvragen

Zou u graag meer willen weten over de werking en de verschillende mogelijkheden die deze mobile applicatie te bieden heeft en wat de (vele) voordelen zijn in vergelijking met bijvoorbeeld het gebruik van een separaat PPA (Personal Position Alarm) in combinatie met reguliere alarmopvolging? Stuur ons dan een bericht via info@isegsp.com of neem contact met ons op via +31 (0)35 234 0422.