Specialisatie Training Groene BOA

Groene BOA

Specialisatie Training speciaal voor de groene BOA

De groene BOA (domein 2) werkt veelal solistisch in het buitengebied. Daar komt de BOA een grote diversiteit aan (strafbare) feiten tegen. Van een reguliere sportvisserij controle, een loslopende hond tot het dumpen van (drugs)afval, jagen met verboden vangmiddelen, grove stroperij, etc. De combinatie van solistisch werken in gebieden waar assistentie van de politie op grote afstand is en strafbare feiten waar in verhouding hoge straffen en geldboetes op staan, maakt dat de groene BOA risico's goed moet kunnen inschatten en de benodigde vaardigheden zonder ondersteuning van een collega moet beheersen. 

Trainingsprogramma

Voor de groene BOA is een specialistisch trainingsprogramma ontwikkeld in een beroepscontext relevante omgeving. Te denken valt aan het benaderen en positioneren langs de waterkant, controle vanaf een vaartuig, veilig benaderen en staande houden van mountainbikers en motorcrossers, etc. Om het trainingsprogramma exclusief en op maat aan te bieden (ook onder de beroepsgroep van de groene BOA is een grote diversiteit aan taakstelling en wijze van inzet) is nadere informatie beschikbaar op aanvraag.  Veel van de trainingen m.b.t. dit onderwerp verzorgen wij op het 10 hectare grote bosperceel van het ISEG Training Center.

Kosten

De prijs per cursist exclusief BTW. en inclusief parkeren, les- en oefenmaterialen, gebruik WiFi, koffie, thee en lunch is op aanvraag. 

Samenvatting cursus

Cursus inhoud

Instructeurs Specialisatie Training Groene BOA

De cursus RTGB wordt verzorgd door geregistreerde en gecertificeerde instructeurs afkomstig van het Ministerie van Justitie & Veiligheid, de Nationale Politie en de Koninklijke Marechaussee. De instructeurs van ISEG hebben ruime ervaring in het opleiden, trainen en beoordelen van (groene) BOA's.

Duur training

 

Cursus data

2023:

Wordt binnenkort bekend

Trainingslocaties ISEG Training Center

Onze trainingen en cursussen worden standaard georganiseerd op Landgoed Beukbergen en/of Hoornbeeck College Amersfoort.

Certificering

Na het volgen van de training ontvangt iedere deelnemer een certificaat van deelname vanuit het ISEG Training Center.

Pexels Erik Karits 4219684

Heeft u vragen over de training speciaal voor de Groene BOA?

Neem contact op

Bekijk ook

 

Beveiligingsdiensten

evenementen beveiliging

Beveiligingssystemen

drone detectie

Werken bij

rtgb