ISEG Collective Tactical Equipment & Product Store

Voor medewerkers van Politie, Justitie, Defensie en overige overheden

Van harte welkom op deze exclusieve pagina van de ISEG Collective Tactical Equipment & Product Store wat onderdeel is van het ISEG Training Center B.V. Op deze pagina vindt je een verzameling van (specialistische) materialen en producten die worden aangeboden door onze partners. Hier kun je als medewerker van het Ministerie van Defensie, het Ministerie van Justitie en Veiligheid, de Nationale Politie en overige overheden én als bezoeker van conferentieoord Beukbergen tegen korting en zonder verzendkosten uw producten bestellen of offertes en product presentaties aan te vragen.

Geen webshop

De ISEG Shop is geen(!) webshop en dient als een extra service voor de bezoekers van conferentieoord Beukbergen, tevens standplaats van International Security Expert Group.

Betrouwbare partners met kwalitatief hoogwaardige producten en diensten

Wij werken alleen met vaste, betrouwbare partners en leveranciers die kwalitatief hoogwaardige producten leveren. Deze leveranciers hebben een achtergrond bij de Nationale Politie, het Ministerie van Justitie en Veiligheid en het Ministerie van Defensie of leveren op dit moment hun producten aan uiteenlopende overheden.

Hoe werkt het?

  1. Bezoek de website van de leverancier
  2. Maak je keuze of vraag een offerte aan
  3. Vul de juiste kortingscode in tijdens het bestellen of bij het aanvragen van een offerte en ontvang minimaal 5% korting (bijv. ISEG1583)
  4. Reken vervolgens de producten af op de website van de desbetreffende leverancier
  5. Haal de bestelde producten (op vertoon van een Defensie, Politie of Justitie badge of legitimatiebewijs) binnen één werkdag op, op het kantoor van ISEG op de tweede verdieping in het Koetshuis!

Wanneer kunnen de bestelde producten worden opgehaald?

  • Van maandag t/m vrijdag tussen 11:30 uur en 13:30 uur
  • Van maandag t/m donderdag tussen 17:00 uur en 19:30 uur
  • Op aanvraag

Wij werken samen met

U kunt onder andere bij ons terecht voor

  • Tactical Gear
  • Airsoft Gear
  • Medische producten voor hulpverlenende instanties
  • TSCM systemen (Technical Surveillance Counter Measures)
  • X-Ray systemen
  • Sport-supplementen
  • Special Coffee Blends
  • Professionele fotografie
  • Groepsfoto's

Wat zijn voor mij de voordelen op het moment dat ik via het ISEG Training Center besteld?

  • Standaard minimaal 5% korting op je product of offerte
  • Snelle levering 
  • Geen verzendkosten 

Algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden

Voor alle bestellingen of offerteaanvragen gelden de algemene- en leveringsvoorwaarden van de leverancier bij wie het product(en) of dienst(en) wordt afgenomen.

Hieronder vindt je een overzicht van onze deelnemende partners en leveranciers

 

 

 

 

 

 

 

 


Gear Point

Gear Point, Gear for Professionals, is gespecialiseerd in Tactische en Outdoor uitrustingen voor professionals (Militairen, Politie, Justitie, Beveiliging, etc.) maar ook de sportschutter en airsofter is bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment kleding, rugzakken en tal van tactische en outdoor producten. Naast het feit dat wij officieel 5.11 Tactical, Uf Pro, Tasmanian Tiger, Salomon Forces, Mechanix, Fenix Lights, Tactical Foodpack, Gloryfy, Bridgedale en Warrior Assault Systems dealer zijn, hebben we naast deze topmerken ook tal van andere mooie merken in huis.

Bezoek via onderstaande knop de website van Gear Point, maak je keuze en vul de unieke kortingscode in tijdens het afrekenen of bij een offerteaanvraag!

 

 

 


Innoventa B.V.

Innoventa B.V. is distributeur van medische (spoedeisende) producten voor het Ministerie van Defensie, ambulancediensten, politie en voor ziekenhuizen in Nederland en via onze Belgische vestiging, LS Medical BVBA, in België en Luxemburg. Tevens zijn we de distributeur voor de Zwitserse shockwave apparatuur van EMS.

Middelen als de Emergency (Israëli) Bandage, oftewel de traumazwachtel, SOF Tactical Tourniquet, Blizzard isolatiedeken, SAM Sling, Splint, Chest Seal en Celox hemostatisch gaas zijn enkele voorbeelden van producten die door defensie en civiele hulpverleners veelvoudig worden toegepast.

Bezoek via onderstaande knop de website van Innoventa B.V., maak je keuze en vul de unieke kortingscode in tijdens het afrekenen of bij een offerteaanvraag!

 

 


F.U.B.A.R. Coffee Company

F.U.B.A.R. Coffee is een militair koffiebedrijf door veteranen, voor veteranen.
Opgericht door Tom en Pim, een operator van MARSOF en een C-130 loadmaster,
met als doel meer aandacht voor veteranen, actieve militairen en hulpdiensten.

Samen met organisaties als het OVA (Organistatie VeteranenActiviteiten) doneren
wij aan Europese instanties die militairen en veteranen weer dichter bij elkaar
brengen, of helpen waar nodig.

F.U.B.A.R. Coffee is meer dan alleen steengoede koffie, F.U.B.A.R is een ideaal.
Door het dragen van het F.U.B.A.R. shirt laat jij zien dat je deel van de Community
bent en je buddies steunt. Join us!

 

   

 


SOS Hydration

SOS Hydration Europe is sinds 2019 de officiële distributeur voor SOS Hydration Inc. (San Francisco). Ons team van sportieve enthousiastelingen laat geen moment onbenut om de noodzaak van een goede hydratatie onder de aandacht te brengen. 

Uitdroging is de voornaamste oorzaak van vermoeidheid overdag.Dorst dehydrateert het lichaam en zorgt voor een afname in prestatievermogen tot wel 25%. Als we zweten verliezen we waardevol vocht, electrolyten en mineralen. Als voormalig Special Forces medic heb ik de impact van uitdroging ervaren en het belang van een goed gehydrateerd lichaam - in alle situaties en voor iedereen. Ik ben dan ook ongelooflijk trots dat ik dit nieuwe water mag introduceren in Europa.”

Bezoek via onderstaande knop de website van SOS Hydration, maak je keuze en vul de unieke kortingscode in tijdens het afrekenen of bij een offerteaanvraag!

 

 


Captara

Captara is a private Dutch organization specialized in covert surveillance equipment and training, X-Ray solutions and advanced training courses.

What does partnering with Captara do for you?

We are seasoned professionals in the field of security. From our special forces background, we understand what matters to you. Quality and reliability are as important to you as to us. Our advanced security solutions work in the field as you expect. We go beyond and deliver the solutions that deliver what they promise. State-of-the-art products deserve the best training and instruction to make them valuable in operations. We make sure our trainers are the best in the business. They have a relevant background and their practical knowledge and skills are up-to-date.

Bezoek via onderstaande knop de website van Captara, maak je keuze en vul de unieke kortingscode in tijdens het afrekenen of bij een offerteaanvraag!

 


Dutch Defence Press

Dutch Defence Press is voornamelijk bekent om de website waarvan deze pagina een onderdeel is. Klikt u na deze pagina vooral op ons logo linksboven om de website te bezoeken. Via het zoekvak vindt u vast wel een onderwerp dat u aantrekt.

Maar u bent hier voor onze commerciële dienstverlening, een minder bekend onderdeel van ons bedrijf. En wel speciaal voor onze ISEG partneraanbieding.

Binnenkort bent u met uw team, bedrijf of groep op een evenement op Landgoed Beukbergen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres om uw evenement op foto en/of video vast te laten leggen. Of u nu uw hele evenement wilt laten vastleggen of alleen een mooie groepsfoto aan het eind, wij kunnen dat voor u verzorgen tegen een competitieve prijs. U krijgt van ons 10 procent korting op de offerteprijs met uw speciale kortingscode.

 

   

 


Veteranen Search Team

De Stichting VST stelt zichzelf tot doel om van grote toegevoegde waarde te zijn voor de overheidsdiensten bij een vermissing*. Wij bundelen hier de kracht en kennis van veteranen en overig geüniformeerd personeel. Onderscheidend vermogen ligt in het handhaven van discipline, respect voor de zaak en de participatiedrang onder de vrijwilligers.

Een klein deel van onze vrijwilligers is tijdens uitvoering van vredesmissies in het verleden beschadigd geraakt. Deelname aan inzet met de stichting geeft kracht en kameraadschap, wat herstel bevorderd. Daar waar mogelijk ondersteunt de stichting de vrijwilligers in het stellen van doelen en het behalen daarvan.

*: Van een vermissing is voor de Politie sprake als een persoon onverwacht verdwenen is en het onbekend is waar hij/zij nu is. Zijn/haar afwezigheid is afwijkend ten opzichte van het normale gedrag. En het moet in het belang van de vermiste persoon zijn dat deze wordt gevonden.

De Stichting VST bestaat voor 90% uit (actief dienende) veteranen. De rest zijn vertegenwoordigers van overige geüniformeerde diensten.
Naast de ervaring en training opgedaan in (missie gerelateerde) veldtrainingen ontwikkelt de Stichting haar vrijwilligers door middel van training. Hierbij wordt gebruik gemaakt van externe trainers en interne kennisbronnen.

De financiële middelen komen hoofdzakelijk uit sponsoring en donaties. Geld is noodzakelijk voor inzet van kleding en materieel, voeding en transport, alsmede opleiding en ontwikkeling. De penningmeester houdt het overzicht over inkomsten en uitgaven en keurt daar waar nodig aan de hand van het beleidsplan aanvragen goed of keurt deze af als deze in strijd zijn met het beleidsplan. Bestuursleden zijn bevoegd kostendekkende declaraties te voeren over vervoer, nimmer voor uren. Bestuursleden hanteren een erecode welke het financieel gezond houden van de Stichting waarborgt.

 

   

 

 


Zou je graag een demo willen aanvragen voor jouw peloton, afdeling of eenheid?

Zou je graag een demo willen aanvragen voor een bepaalt product of producten? Het is mogelijk om voor bepaald product of producten een demo aan te vragen. Wij verzorgen dan op locatie een uitgebreide presentatie over de werking en de functionaliteit van bepaalde (specialistische) producten. Dit geldt bijvoorbeeld voor producten zoals jammers, (specialistische) medische producten, X-Ray systemen en bepaalde TSCM (Technical Surveillance Counter Measures) systemen. 

Overheden

Deze presentaties worden alleen verzorgd voor onderdelen van de Nationale Politie, het Ministerie van Defensie, het Ministerie van Justitie en Veiligheid en overige overheden.

Vraag via de onderstaande knop een demo aan

 

 

Neem ook eens een kijkje bij de diensten van ISEG!

Ga direct naar ISEG