Specialistisch Onderzoek

ISEG onderzoek

Onregelmatigheden, of vermoedens ervan in uw organisatie vragen om snel, adequaat én zorgvuldig ingrijpen. Elke casus is uniek: de omgeving verschilt, inzicht in de feiten ontbreekt en de aanpak moet recht doen aan de belangen van alle betrokken partijen. De persoonlijke en zakelijke belangen van de partijen zijn vaak groot, tegengesteld en divers.

Specialisten in onderzoek

Samen met onze samenwerkingspartners, zowel nationaal als internationaal beschikken wij over specialisten in strategisch, tactisch en operationeel onderzoek. Daardoor kunnen wij ons onderscheiden van andere professionele dienstverleners. Dit door onze multidisciplinaire samenstelling en aanpak van onderzoeken: wij graven dieper. Daarbij zijn we werkelijk onafhankelijk en hebben we brede, internationale ervaring opgedaan bij diverse werkgevers en opdrachtgevers. Elke casus kent een eigen context en verschillende dimensies. Onze aanpak is daarom ontwikkeld om op een effectieve en efficiënte wijze resultaten behaalt. Een die recht doet aan de belangen van onze cliënten.

Grip op voortgang en kosten

Een gedetailleerd plan van aanpak geeft opdrachtgevers het gewenste inzicht en dus grip op de voortgang en status van een onderzoek. We werken efficiënt en effectief: onze deskundigheid maakt dat we kortere doorlooptijden kennen en we hanteren realistische tarieven. Daarbij zijn we als geen ander in staat om verdwenen middelen terug te halen: we leveren soms meer op dan we kosten.

Heeft u een dringende vraag?

Bel ons direct op +31 (0)35 234 0422

 

Tt

ISEG Security Projects

ISEG Consultancy


Stel een vraag

Kruis het vak aan

The form contains errors

Heeft u vragen over specialistische onderzoeken?

Neem contact op