Opleiding & Training

Opleiding en training

Een opleiding is bedoeld om de kennis en kunde van mensen op het juiste niveau te krijgen die nodig is voor de werkzaamheden die ze uitvoeren. Training is hierin een cruciale succesfactor in het bevorderen van bewustzijn en betrokkenheid. Door het aangeleerde ook daadwerkelijk uit te voeren en te ervaren wat dat met je doet is training een meerwaarde voor een opleiding.

Kennis en vaardigheden

Bij thema’s als proactieve veiligheid, integriteit, cultuur, ondermijnings- en fraudebewustzijn dreigings- en risicoanalyse, risicomanagement, crisismanagement en nog veel meer veiligheid- of onderzoek gerelateerde opleidingen is het aanleren van kennis en vaardigheden essentieel om ieders doen en laten kritisch te kunnen waarnemen en bespreekbaar te maken. De persoonlijke overtuigingen en voorkeuren spelen hierin een belangrijke, zo niet een cruciale, rol waardoor het lastig blijkt aangeleerde kennis en vaardigheden ook daadwerkelijk in de praktijk objectief te kunnen toe te passen.

Praktijk- en klantgericht

Al onze opleidingen en trainingen worden op maat gebouwd op de situatie en behoefte van uw organisatie. Immers is elke situatie en elke behoefte anders. Een andere en meer directe en persoonlijke vorm van training is daarom nodig om uw managers en medewerkers in de praktijk scherp, met een positieve toon en klantgericht en klantvriendelijk te kunnen laten werken en te kunnen bijsturen. Buiten de comfortzone of geconfronteerd met de eigen blinde vlekken leert men het meest. In onze trainingen zoeken we naar de beste mix van leervormen waarbij we vooral het aangeleerde laten uitvoeren uit voeren door het gewoon het doen. Dit in allerlei, “real live” situaties uitgevoerde scenario’s.

Maatwerk

ISEG Consultancy, Advice & Investigations biedt vanuit het ISEG Trainingscentrum een breed aanbod van opleidingen en trainingen voor alle (management) niveaus. Onze in-company opleidingen en trainingen, maar ook onze externe opleidingen en trainingen en de workshops op onze locatie op conferentieoord Beukbergen, zijn gericht op de behoefte van uw organisatie en de weerbarstige en uitdagende materie uit de praktijk. We behandelen casuïstiek, stellingen en dilemma’s en leiden mensen op vanuit de kennis en kunde om de feiten helder te krijgen en beslissingen te kunnen nemen of conclusie te kunnen trekken. Wij trainen deze mensen om op het juiste moment de juiste vragen te kunnen en durven stellen aan de juiste personen real time scenario’s.

Heeft u een dringende vraag?

Bel ons direct op +31 (0)35 234 0422

 

Gvo 200711 003 (1)

ISEG Security Projects

ISEG Consultancy


Stel een vraag

Kruis het vak aan

The form contains errors

Heeft u vragen over veiligheidstrainingen?

Neem contact op