Welkom bij de Dutch Defence Store

Ministerie van Defensie en overige overheden

Speciaal voor de bezoekers van Landgoed Beukbergen hebben De Stichting tot Steun van de Protestantse Geestelijke Verzorging bij de Krijgsmacht en ISEG onlangs gezamenlijk de Dutch Defence Store geopend. In deze nieuwe winkel op Landgoed Beukbergen kunnen medewerkers van onder andere het Ministerie van Defensie die het landgoed bezoeken voor bijvoorbeeld een uitzendconferentie of GV, verschillende soorten tactical gear en merchandise aanschaffen die vooraf nauwkeurig is afgestemd op de verschillende doelgroepen die het landgoed bezoeken.

Medewerkers Dutch Defence Store

De medewerkers van de Dutch Defence Store zijn zelf ook oud medewerker van het Ministerie van Defensie en zijn daarnaast ook allen veteraan. Zij weten bijvoorbeeld goed waar de behoefte ligt binnen bepaalde eenheden als het gaat over het operationeel gebruik van specifieke (tactische) uitrusting en materialen.

Aanbod

In onze winkel bieden wij verschillende en uiteenlopende artikelen aan zoals bijvoorbeeld verschillende soorten t-shirts, outdoor materialen, tactische kleding en kledingstukken, verschillende soorten patches en badges (zowel PVC als stof), verschillende soorten caps, medische materialen, waterdichte kaartmappen, face wraps, bivakmutsen, literatuur, etc.

         

      

Dutch Defence Store ondersteunt het Veteranen Search Team (VST)

De Stichting VST stelt zichzelf tot doel om van grote toegevoegde waarde te zijn voor de overheidsdiensten bij een vermissing. Zij bundelen hier de kracht en kennis van veteranen en overig geüniformeerd personeel. Naast het eigen aanbod van de Dutch Defence Store bieden wij in onze winkel ook merchandise aan van het Veteranen Search Team. De opbrengst van de verkoop van deze merchandise komt volledig ten goede van het Veteranen Search Team. 

Openingstijden en open op afspraak

Zie hieronder ter informatie de reguliere openingstijden:

    • Maandag t/m donderdag van 07:00 t/m 21:00 uur
    • Vrijdag van 07:00 t/m 14:00 uur

Voor bepaalde groepen c.q. eenheden is het eventueel mogelijk de store op aanvraag te openen buiten de reguliere openingstijden, zoals bijvoorbeeld in de weekenden.

Verblijf

Wij van ISEG en De Stichting tot Steun van de Protestantse Geestelijke Verzorging bij de Krijgsmacht wensen u een fijne tijd op Landgoed Beukbergen en uiteraard hopen wij u tijdens uw verblijf te mogen verwelkomen in onze winkel! Onze collega's staan u graag te woord.

Heb je een vraag voor de Dutch Defence Shop? Stuur ons een bericht!

Neem contact op