Nieuws

Nieuws en interessante artikelen

Hier vindt u onze nieuwsberichten en interessante artikelen die onder andere betrekking hebben op de wereld van proactieve veiligheid en beveiliging.

 

Special Camouflage and Rural Tactics (SCART) instructeur

Onlangs hebben wij een SCART (Special Camouflage and Rural Tactics) en O&T instructeur afkomstig van de Afdeling Specialistische Ondersteuning van de Nationale Politie mogen toevoegen aan het opleidingsteam van International Security Expert Group en het ISEG Training Center. Binnen International Security Expert Group zal onze nieuwe instructeur zich voornamelijk bezig gaan houden met de verdere opzet van het ISEG Training Center en met het geven van specialistische trainingen op het gebied van rural & urban (covert) surveillance voor zowel de publieke als private sector.

ISEG ondersteund het Ministerie van Defensie tijdens COVID-19

ISEG heeft tijdens de coronacrisis het Ministerie van Defensie zo'n twee maanden (24/7) lang mogen ondersteunen met de opvang van militairen afkomstig uit uiteenlopende uitzendgebieden of van militairen die terugkwamen van verschillende (internationale) oefeningen. In verband met mogelijke COVID-19 besmetting moesten deze militairen ergens op een niet nader te benoemen locatie in Nederland in quarantaine. ISEG heeft op de desbetreffende locatie professionele ondersteuning kunnen bieden door het dagelijks geven van veiligheidsadvies door onze crisismanagers en dankzij de fysieke inzet van de vakbekwame beveiligingsmedewerkers van IPSU.

Dochteronderneming IPSU behaald keurmerk Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven

Afgelopen week heeft de afdeling die binnen ISEG verantwoordelijk is voor de invulling van de fysieke beveiligingsdiensten met goed gevolg de audit van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven afgerond. Hiermee heeft IPSU aangetoond te voldoen aan alle gestelde (juridische) eisen waaraan een beveiligingsorganisatie dient te voldoen. Dit maakt IPSU ook meteen een betrouwbare beveiligingspartner voor uw organisatie.

Samenwerking Arminius Selectie Trainingscentrum en ISEG

ISEG gaat partner Arminius Selectie Trainingscentrum tijdens het 72 uur durende trainingsweekend van Arminius STC ondersteunen op het gebied van beveiliging, veiligheid en logistiek. Het trainingsweekend zal voor de eerste keer plaats gaan vinden op locatie van ISEG en dan van vrijdag 24 juli 2020 t/m zondag 26 juli 2020. Deze en overige cursussen c.q. trainingen zullen vanaf juli 2020 periodiek worden georganiseerd op de locatie van ISEG.