Nieuws

Nieuws en interessante artikelen

Hier vindt u onze nieuwsberichten en interessante artikelen die onder andere betrekking hebben op de wereld van proactieve veiligheid en beveiliging.

 

Cyberveilige operationele platforms

Bij ISEG Security Projects zijn wij intern continue bezig met het zoeken naar innovatieve (technische en digitale) oplossingen op het gebied van veiligheid en beveiliging, dit ter bevordering van onze fysieke (specialistische) beveiligingsdiensten en uiteraard ook ter bevordering van de (persoonlijke) veiligheid van onze opdrachtgevers, en dat doen we niet voor niets. De afgelopen weken, maanden en jaren hebben we met z'n allen kunnen merken dat de wereld steeds verder aan het verharden is en dat ook in Nederland woningovervallen, straatroven, gijzelingen, stalking, plofkraken, aanslagen, tigerkidnapping, etc., aan de orde van de dag zijn en dat er tijdens deze criminele activiteiten steeds vaker gebruik wordt gemaakt van (excessief) geweld in combinatie met verschillende soorten geweldsmiddelen, zoals bijvoorbeeld vuurwapens, steekwapens en explosieven.

ISEG en het Hoornbeeck College gaan samenwerken

Onlangs zijn we vanuit het ISEG Training Center en ISEG Security Projects een samenwerking aangegaan met het Hoornbeeck College. Het Hoornbeeck College is al meer dan 13 jaar de beste ROC van Nederland en ISEG ziet deze nieuwe samenwerking dan ook als een eer én tevens als een bevestiging dat ook ISEG op de goede weg is.

Dutch Defence Store opent zijn deuren

Speciaal voor de bezoekers van Landgoed Beukbergen hebben De Stichting tot Steun van de Protestantse Geestelijke Verzorging bij de Krijgsmacht en ISEG onlangs gezamenlijk de Dutch Defence Store geopend.

Nieuwe internationale opleidingslocatie ISEG Training Center

Naast een opleidingslocatie in Nederland en België, heeft het ISEG Training Center nu ook de beschikking over een opleidingslocatie in Paraíba, Brazilië. Op deze nieuwe locatie hebben wij onder andere de beschikking over leslokalen, slaapvertrekken, 14 hectare terrein bestaande uit een gedeelte Atlantisch regenwoud en een rivier.

ISEG Security Projects behaald keurmerk Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven

Afgelopen week heeft de afdeling die binnen ISEG verantwoordelijk is voor de invulling van de fysieke beveiligingsdiensten met goed gevolg de audit van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven afgerond. Hiermee heeft ISEG SEcurity Projects aangetoond te voldoen aan alle gestelde (juridische) eisen waaraan een beveiligingsorganisatie dient te voldoen. Dit maakt ISEG Security Projects ook meteen een betrouwbare beveiligingspartner voor uw organisatie.