Nieuws

Nieuws en interessante artikelen

Hier vindt u onze nieuwsberichten en interessante artikelen die onder andere betrekking hebben op de wereld van proactieve veiligheid en beveiliging.

 

ISEG en het Hoornbeeck College gaan samenwerken

Onlangs zijn we vanuit het ISEG Training Center en ISEG Security Projects een samenwerking aangegaan met het Hoornbeeck College. Het Hoornbeeck College is al meer dan 13 jaar de beste ROC van Nederland en ISEG ziet deze nieuwe samenwerking dan ook als een eer én tevens als een bevestiging dat ook ISEG op de goede weg is.

Dutch Defence Store opent zijn deuren

Speciaal voor de bezoekers van Landgoed Beukbergen hebben De Stichting tot Steun van de Protestantse Geestelijke Verzorging bij de Krijgsmacht en ISEG onlangs gezamenlijk de Dutch Defence Store geopend.

Nieuwe internationale opleidingslocatie ISEG Training Center

Naast een opleidingslocatie in Nederland en België, heeft het ISEG Training Center nu ook de beschikking over een opleidingslocatie in Paraíba, Brazilië. Op deze nieuwe locatie hebben wij onder andere de beschikking over leslokalen, slaapvertrekken, 14 hectare terrein bestaande uit een gedeelte Atlantisch regenwoud en een rivier.

De beste wensen... of beter: De beste mensen voor 2021!

De tijd om de beste wensen voor het komende nieuwe jaar te delen is weer aangebroken. Het team van de International Security Expert Group, waaronder het ISEG Training Center, IPSU en Omnirisk, wenst u een voorspoedig 2021 in goede gezondheid. Maar vooral ook een veilig 2021 en voor de jaren daarna. Om dat de te kunnen realiseren wensen wij u daarom ook de beste mensen voor 2021 en de jaren daarna.

Special Camouflage and Rural Tactics (SCART) instructeur

Onlangs hebben wij een SCART (Special Camouflage and Rural Tactics) en O&T instructeur afkomstig van de Afdeling Specialistische Ondersteuning van de Nationale Politie mogen toevoegen aan het opleidingsteam van International Security Expert Group en het ISEG Training Center. Binnen International Security Expert Group zal onze nieuwe instructeur zich voornamelijk bezig gaan houden met de verdere opzet van het ISEG Training Center en met het geven van specialistische trainingen op het gebied van rural & urban (covert) surveillance voor zowel de publieke als private sector.

Dochteronderneming IPSU behaald keurmerk Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven

Afgelopen week heeft de afdeling die binnen ISEG verantwoordelijk is voor de invulling van de fysieke beveiligingsdiensten met goed gevolg de audit van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven afgerond. Hiermee heeft IPSU aangetoond te voldoen aan alle gestelde (juridische) eisen waaraan een beveiligingsorganisatie dient te voldoen. Dit maakt IPSU ook meteen een betrouwbare beveiligingspartner voor uw organisatie.

Samenwerking Arminius Selectie Trainingscentrum en ISEG

ISEG gaat partner Arminius Selectie Trainingscentrum tijdens het 72 uur durende trainingsweekend van Arminius STC ondersteunen op het gebied van beveiliging, veiligheid en logistiek. Het trainingsweekend zal voor de eerste keer plaats gaan vinden op locatie van ISEG en dan van vrijdag 24 juli 2020 t/m zondag 26 juli 2020. Deze en overige cursussen c.q. trainingen zullen vanaf juli 2020 periodiek worden georganiseerd op de locatie van ISEG.