De beste wensen... of beter: De beste mensen voor 2021!

De beste wensen... of beter: De beste mensen voor 2021!

Gepubliceerd op: 29-12-2020

De tijd om de beste wensen voor het komende nieuwe jaar te delen is weer aangebroken. Het team van de International Security Expert Group, waaronder het ISEG Training Center, IPSU en Omnirisk, wenst u een voorspoedig 2021 in goede gezondheid. Maar vooral ook een veilig 2021 en voor de jaren daarna. Om dat de te kunnen realiseren wensen wij u daarom ook de beste mensen voor 2021 en de jaren daarna.

"Unknown Unknowns"

Uw organisatie, instelling of bedrijf heeft te maken allerlei dreigingen en risico’s, waarvan er veel zijn die we al onderkennen, maar er zijn er nog meer waarvan we niet eens weten dat we ze niet weten. Dat is de reden waarom we goed opgeleide mensen nodig hebben die weten hoe ze naar die "Unknown Unknowns" moeten zoeken in relatie tot dreigingen voor uw organisatie, instelling of bedrijf. Zoals u wellicht van ons weet noemen wij dit proactieve veiligheid, gericht is op het voorkomen van incidenten. Dit in tegenstelling tot- en als aanvulling op- de reactieve veiligheid welke, zoals we weten, is gericht op het reageren op incidenten. Hetgeen betekent dat we altijd te laat zijn om e.e.a. te voorkomen. Daar heb je goede en goed opgeleide mensen voor nodig met kennis en kunde van de materie en betrokkenheid bij uw organisatie, instelling of bedrijf.

Beste wensen én mensen

Daarom wensen wij u, naast de beste wensen ook de beste mensen voor 2021 en daarna. Om goed inzicht te krijgen in de status van uw veiligheid (in de breedste zin van het woord) bieden wij u, als nieuwjaarsgeschenk en dus geheel kosteloos, een initiële veiligheidsscan aan waardoor u inzicht krijgt in de status van de veiligheid voor uw organisatie, instelling of bedrijf. Hierbij kijken we niet alleen naar de fysieke veiligheidsmaatregelen, maar ook hoe het bij u is geregeld is in beleid en uitvoering en of dat ook daadwerkelijk die veiligheid geeft die nodig heeft en denkt of denkt te hebben. Wij kijken hierbij vooral naar de dreigingen die voor uw sector van belang zijn. En ja, daar hoort naast de bekende criminaliteitsvormen ook ondermijning, activisme, radicalisering en terrorisme bij. Inzicht krijgen in uw situatie is een goed begin om controle te krijgen over de mogelijke dreigingen. Kortom, een goed begin van het nieuwe jaar.

Contact 

Mocht u interesse hebben in de gratis scan, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens:

E-mail: info@internationalsecurityexpertgoup.com
Telefoon: 035-2340422 (vraag naar Dick Drent of bel hem direct op 06-48133097)