Dutch Defence Store opent zijn deuren

Dutch Defence Store opent zijn deuren

Gepubliceerd op: 06-04-2021

Speciaal voor de bezoekers van Landgoed Beukbergen hebben De Stichting tot Steun van de Protestantse Geestelijke Verzorging bij de Krijgsmacht en ISEG onlangs gezamenlijk de Dutch Defence Store geopend.

Ministerie van Defensie en overige overheden

In deze nieuwe winkel op Landgoed Beukbergen kunnen medewerkers van onder andere het Ministerie van Defensie die het landgoed bezoeken voor bijvoorbeeld een uitzendconferentie of GV, verschillende soorten tactical gear en merchandise aanschaffen die vooraf nauwkeurig is afgestemd op de verschillende eenheden die het landgoed bezoeken.

Medewerkers Dutch Defence Store

De medewerkers van de Dutch Defence Store zijn zelf ook oud medewerker van het Ministerie van Defensie en zijn daarnaast ook allen veteraan. Zij weten bijvoorbeeld goed waar de behoefte ligt binnen bepaalde eenheden als het gaat over het operationeel gebruik van specifieke (tactische) uitrusting en materialen.

Aanbod

In onze winkel bieden wij uiteenlopende artikelen aan zoals bijvoorbeeld verschillende soorten T-shirts, outdoor gear, tactische kleding, verschillende soorten patches en badges (zowel PVC als stof), verschillende soorten caps, medische materialen, waterdichte kaartmappen, face wraps, bivakmutsen, literatuur, etc.

         

      

Dutch Defence Store ondersteunt het Veteranen Search Team (VST)

De Stichting VST stelt zichzelf tot doel om van grote toegevoegde waarde te zijn voor de overheidsdiensten bij een vermissing. Zij bundelen hier de kracht en kennis van veteranen en overig geüniformeerd personeel. Naast het eigen aanbod van de Dutch Defence Store bieden wij in onze winkel ook merchandise aan van het Veteranen Search Team. De opbrengst van de verkoop van deze merchandise komt volledig ten goede van het Veteranen Search Team. 

Meer weten over de Dutch Defence Store?

Stuur ons dan een bericht via info@isegsp.com of via +31 (0)35 234 0422.