Nieuwe internationale opleidingslocatie ISEG Training Center

Nieuwe internationale opleidingslocatie ISEG Training Center

Gepubliceerd op: 20-02-2021

Naast een opleidingslocatie in Nederland en België, heeft het ISEG Training Center nu ook de beschikking over een opleidingslocatie in Paraíba, Brazilië. Op deze nieuwe locatie hebben wij onder andere de beschikking over leslokalen, slaapvertrekken, 14 hectare terrein bestaande uit een gedeelte Atlantisch regenwoud en een rivier.

Waarom Brazilië?

ISEG Training Center heeft voor Brazilië gekozen vanwege de mogelijkheden en de kansen die het land te bieden heeft op het gebied van beveiliging- en veiligheid en ook vanwege het al bestaande netwerk in het land. Het landgoed bevindt zich in een prachtige groene omgeving met Atlantisch regenwoud, een heuvelachtig terrein met vele (trainings)mogelijkheden en een spectaculaire kuststrook met kliffen en adembenemende stranden. Daarnaast is het landgoed eigendom van één van onze (Nederlandse) partners, namelijk Brazilië Reis Specialist (BRS).

Op het landgoed aanwezige faciliteiten 

Het landgoed beschikt onder andere over verschillende interne en externe leslokalen inclusief benodigdheden, slaapvertrekken, een voetbalveldje en een zwembad.

Hieronder vindt u een totaaloverzicht:

 • Slaapgelegenheid
 • Leslokalen (zowel intern als extern)
 • Keuken
 • Catering 
 • Ontspanningsruimte
 • Schoonmaak
 • Zwembad
 • Overdekte BBQ
 • Voetbalveld
 • +/- 14 hectare terrein 
 • Atlantisch regenwoud
 • Rivier

Mogelijkheden

Op deze locatie is het bijvoorbeeld voor overheden mogelijk om zelf trainingen te organiseren in het aanwezige regenwoud of om deze locatie als uitvalsbasis te gebruiken. Het is uiteraard ook mogelijk om medewerkers van (internationale) bedrijven, ambassades en consulaten op deze locatie door Nederlandse instructeurs te laten trainen op bijvoorbeeld het gebied van proactieve veiligheid en situational awareness, dit met als doel om de medewerkers zo goed als mogelijk voor te bereiden op hun verblijf in Brazilië.

Voor wie interessant?

Coördinatoren, beleidsmedewerkers, teamleiders, politie-, burger, en militaire ambtenaren die werkzaam zijn voor:

  • Ministerie van Defensie
  • Koninklijke Marechaussee
  • Ministerie van Justitie & Veiligheid
  • Nationale Politie
  • Douane
  • Bijzondere opsporingsdiensten
  • Consulaten
  • Ambassades

Jungle experience & teambuilding

Naast het organiseren van opleidingen en trainingen voor overheidsinstanties, zullen we in de toekomst meerdaagse events gaan organiseren op het gebied van teambuilding en survival, specifiek afgestemd op bijvoorbeeld particulieren en particuliere organisaties. Ook deze trainingen staan onder leiding van voormalig medewerkers afkomstig van de Nationale Politie, het Ministerie van Defensie en het Ministerie van Justitie & Veiligheid. 

Overheid & particulieren

Net als op onze andere locaties zullen er nooit op hetzelfde moment opleidingen of trainingen worden georganiseerd voor burgers en medewerkers van de overheid. 

Partner Brazilië Reis Specialist (BRS)

Onze partner Brazilië Reis Specialist (BRS) is een Nederlandse reisorganisatie met Braziliaanse roots, gespecialiseerd in Brazilië en met een zeer divers reisaanbod naar Brazilië. Het op maat samenstellen van een rondreis door Brazilië is waar zij het beste in zijn. Het specialisme van BRS is dan ook om uw specifieke reiswensen om te zetten in een prachtig reisvoorstel, die logistiek gezien perfect past. Dus met de beste passende vluchtschema´s, aansluitende luchthaven transfers, fantastische excursies en accommodaties op basis van uw voorkeuren en budget. Dankzij deze mooie samenwerking met BRS kunnen wij reis en verblijf op deze locatie op maat aanbieden en volledig laten afstemmen op uw wensen. BRS is als reisorganisatie aangesloten bij organisaties als SGR, DRV en de ANVR.

             

Verblijf & logistieke organisatie op locatie

BRS zal zorg naast het boeken van de tickets ook zorg dragen voor de gehele logistieke organisatie op locatie. denk hierbij bijvoorbeeld aan het regelen van het vervoer van en naar de locatie, het reserveren van leaseauto's, het verzorgen van catering zoals ontbijt/lunch/diner en het dagelijks onderhouden van de slaapgelegenheden. Daarnaast zullen zij fungeren als tolk, dit aangezien ze de Nederlandse, Portugese en Engelse beheersen. Dankzij deze partnership met BRS kan ISEG Training Center, ISEG Security Projects en ISEG Consultancy zich volledig focussen op het leveren van consultancy-, veiligheids- en beveiligingsdiensten en het organiseren van (specialistische) trainingen.

COVID-19

Uiteraard zijn we er ons degelijk van bewust dat het op dit moment onmogelijk is om richting Brazilië af te reizen en we weten ook niet precies wanneer dit wel weer zou kunnen. De verwachting is dat we vanaf Q3 2021 weer kunnen reizen en het is tevens de verwachting dat de eerste trainingen in Q1 2022 kunnen starten.

Vragen?

Heeft u algemene vragen over één van onze opleidingslocaties? Heeft u vragen over de mogelijkheden op deze locaties of heeft u vragen over het doen van boekingen en reserveringen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)35 234 0422 of via info@isegtc.com.