Samenwerking Arminius Selectie Trainingscentrum en ISEG

Samenwerking Arminius Selectie Trainingscentrum en ISEG

Gepubliceerd op: 29-06-2020

ISEG gaat partner Arminius Selectie Trainingscentrum tijdens het 72 uur durende trainingsweekend van Arminius STC ondersteunen op het gebied van beveiliging, veiligheid en logistiek. Het trainingsweekend zal voor de eerste keer plaats gaan vinden op locatie van ISEG en dan van vrijdag 24 juli 2020 t/m zondag 26 juli 2020. Deze en overige cursussen c.q. trainingen zullen vanaf juli 2020 periodiek worden georganiseerd op de locatie van ISEG.

Trainingsmogelijkheden

Mede dankzij de aanwezige infrastructuur op de locatie van ISEG is het mogelijk om uiteenlopende kandidaten een realistisch beeld te geven van en ze goed voor te bereiden op hun opleiding bij de overheid. De locatie beschikt onder andere over meerdere grote grasvelden en 10 hectare bos met 'ongerepte' natuur. De locatie is tevens voorzien van meerdere gebouwen met bijbehorende trainingsruimtes, een (boog)tentenkamp en een gecertificeerde touwbaan. Dit maakt deze locatie uitermate geschikt voor zowel theoretische als praktijkgerichte trainingen en cursussen. Daarnaast is het ook mogelijk om (op aanvraag) tijdens de weekenden en nachtelijke uren trainingen te organiseren, inclusief overnachting(en). 

Beveiliging, toezicht en calamiteiten

IPSU, dochterbedrijf van ISEG, zorgt tijdens de cursussen en trainingen voor extra toezicht dankzij de inzet van operationeel ervaren security hosts. Naast het houden van toezicht zijn deze ook verantwoordelijk voor het adequaat afhandelen van mogelijke calamiteiten en incidenten. Alle security hosts van IPSU zijn in het bezit van een geldig BHV/AED en 'Stop de Bloeding' certificaat.

Arminius Selectie Trainingscentrum

Arminius Selectie Trainingscentrum (ASTC) biedt kandidaten een unieke kans. Zij weten als geen ander wat er fysiek en mentaal van de kandidaten wordt verwacht tijdens de toelating en de opleiding bij het het Ministerie van Justitie en Veiligheid, de Nationale Politie of het Ministerie van Defensie. Met hun begeleiding, kennis en ervaring worden de kandidaten optimaal voorbereid voor een (specialistische) carrière binnen Defensie, Politie, Justitie, Brandweer of Particuliere (specialistische) Beveiligingsbranche. Binnen het ASTC bundelen ze de krachten vanuit een netwerk van mensen die werkzaam zijn of werkzaam geweest zijn binnen de overheid.

Instructeurs van ISEG

Naast het bieden van ondersteuning op het gebied van beveiliging en veiligheid zullen een aantal medewerkers van ISEG, die een achtergrond hebben bij bijvoorbeeld het Korps Mariniers, DSI of DKDB, ook als instructeur worden ingezet tijdens de cursussen en trainingen van Arminius STC. Een mooie extra aanvulling aan een toch al heel mooi concept en dito samenwerking.

Aanmelden voor de 72 uur van Arminius Selectie Trainingscentrum

Zou je graag meer informatie willen ontvangen m.b.t. de 72 uur durende training van Arminius STC? Stuur dan een bericht naar info@arminius-stc.com of meld je via deze link aan voor de informatiedag in Huis ter Heide op zaterdag 11 juli 2020: http://astcinfodag72uur.wodifylive.com/