Special Camouflage and Rural Tactics (SCART) instructeur

Special Camouflage and Rural Tactics (SCART) instructeur

Gepubliceerd op: 13-08-2020

Onlangs hebben wij een SCART (Special Camouflage and Rural Tactics) en O&T instructeur afkomstig van de Afdeling Specialistische Ondersteuning van de Nationale Politie mogen toevoegen aan het opleidingsteam van International Security Expert Group en het ISEG Training Center. Binnen International Security Expert Group zal onze nieuwe instructeur zich voornamelijk bezig gaan houden met de verdere opzet van het ISEG Training Center en met het geven van specialistische trainingen op het gebied van rural & urban (covert) surveillance voor zowel de publieke als private sector.

Re-integratie

Een mooie samenwerking tussen International Security Expert Group en Politie Nederland waarbij we verder overeengekomen zijn, dat politiemensen met bijvoorbeeld PTSS die in een re-integratietraject komen, in aanmerking kunnen komen voor een re-integratie plek buiten de politie binnen onze organisatie.

Onderkomen

Wij van International Security Expert Group zijn in ieder geval verheugd met het feit dat we deze Dutchbat 1 veteraan een mooie toekomst en een nieuw onderkomen kunnen bieden.