Omnirisk

Multidisciplinair veiligheidsadvies bureau

Omnirisk is een allround en multidisciplinair veiligheidsadvies bureau. Vanuit de methodiek van proactieve veiligheid leveren wij op maat gemaakte diensten en producten, daaronder ook begrepen interactieve opleidingen en trainingen, om het door u gewenste en noodzakelijke niveau van veiligheid te krijgen en te houden. De scope van mogelijkheden is groot en is er altijd op gericht om u te helpen. Voornamelijk in zake de dreigingen waarvan u niet weet dat u ze niet weet. De zogenaamde “Unknown Unknowns” wat veel verder gaat dan de gebruikelijke methodiek van het maken van risicoanalyses. Hoe dat werkt komen wij graag uitleggen.

T

Advies

Omnirisk werkt vanuit de proactieve veiligheidsfilosofie dat en dat betekent dat onze focus is gericht op het voorkomen van veiligheidsincidenten in de breedste zin van het woord. We gaan daarom uit van een integrale benadering van het risico- en veiligheidsbeleid. 

T

Veiligheidstrainingen

Een opleiding is bedoeld om de kennis en kunde van mensen op het juiste niveau te krijgen die nodig is voor de werkzaamheden die ze uitvoeren. Training is hierin een cruciale succesfactor in het bevorderen van bewustzijn van uw medewerkers in alle lagen van uw organisatie. 

T

Onderzoeken

Onregelmatigheden, of vermoedens ervan in uw organisatie vragen om snel, adequaat én zorgvuldig ingrijpen. Elke casus is uniek: de omgeving verschilt, inzicht in de feiten ontbreekt en de aanpak moet recht doen aan de belangen van alle betrokken partijen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op