Opleidingsaanbod voor Defensie, Politie, Justitie, BOA, Handhaving & overige overheden

Opleidingsaanbod voor Defensie, Politie, Justitie, BOA, Handhaving & overige overheden

Hieronder vindt u het aanbod van het ISEG Training Center voor medewerkers van Opleidingsaanbod voor Defensie, Politie, Justitie, BOA, Handhaving & overige overheden. We kunnen ook trainingen en opleidingen op maat aanbieden, afgestemd op de wensen en doelstellingen van u, uw medewerkers of uw eenheid.

Overzicht opleidingen, cursussen, trainingen & workshops

T

Covert Rural & Urban Surveillance Tactics 

Deze opleiding geeft u de handvatten om heimelijk, middels bepaalde technieken en tactieken, zonder onderkend te worden, toch heel dichtbij subjecten en objecten te komen. Hierdoor wordt het ogenschijnlijk onmogelijke toch mogelijk gemaakt.

T

Predictive Profiling Terrorisme® 

Tijdens de opleiding leert u wat PPT inhoudt, hoe dat kan bijdragen aan het verhogen van de veiligheid, op welke manier u de omgeving en risico’s in beeld brengt, hoe u afwijkend gedrag kunnen signaleren en hoe u afwijkend gedrag onderkend.

T

Predictive Profiling Terrorisme® - BSP 

Het vroegtijdig signaleren van criminele en terroristische dreigingen is vele malen effectiever dan het bestrijden van incidenten. Predictive Profiling is dé methodiek om afwijkend en verdacht gedrag in een vroegtijdig stadium te herkennen en detecteren.

T

Tactical Counter IED

Tijdens de Tactical Counter IED Training leren de deelnemers de basistoepassingen van een Improvised Explosive Device (IED), de tactische identificatie van IED's (met of zonder boobytraps) in meerdere praktijkgerichte scenario's. 

T

Non Politioneel Gedrag 

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die zich professioneel bezighouden met waarnemen, observeren, afschermen en verkennen waarbij het werken zonder op te vallen essentieel is en waarbij onder dekmantel gewerkt moet worden.

Overzicht workshops

T

Workshop Non Politioneel Gedrag 

Deze workshop is bedoeld om in 3,5 uur kennis te maken met de methodiek Non Politioneel Gedrag en wat het in je werksituatie kan toevoegen. Het is een korte inkijk in de volledige opleiding die separaat wordt gegeven (aan alleen overheden).

T

Workshop Ondermijning 

Bedrijven en organisaties krijgen steeds vaker te maken met het ondermijning. Ondermijning is een vorm van een industrie die uitblinkt in variatie, organisatie en ontwrichting van de samenleving. Deze ondermijnende criminaliteit staat in het brandpunt van de belangstelling. 

T

Workshop Reizen naar landen met een veiligheidsrisico

De workshop is afgestemd op professionals die nog weinig kennis bezitten over reizen naar landen met een veiligheidsrisico. Tijdens de workshop komen de belangrijke onderwerpen aan bod t.a.v. reizen naar landen met een veiligheidsrisico

T

Workshop Radicalisering & Sabotage

De workshop is afgestemd op professionals die nog geen of weinig kennis bezitten van
thema’s op het gebied van radicalisering en sabotage. Tijdens de workshop komen de
onderwerpen zoals het radicaliseringsproces, activisme en terrorisme aan bod.

T

Workshop Insider Threat

Bedrijven en overheidsorganisaties krijgen steeds vaker te maken met het fenomeen insider threat. Maar wat betekent het begrip insider threat eigenlijk? Hoe kunnen leidinggevenden en functionarissen Insider threat vroegtijdig herkennen of onderkennen?  U leert het in de workshop Insider Threat.

T

Workshop Improvised Explosive Devices Awareness

De workshop Improvised Explosive Devices (IED) Awareness is geschikt voor personen die vanuit hun professie, denk aan; beveiligers, Handhavers (BOA’s), brandweerman, politiepersoneel, te maken kunnen krijgen met incidenten waar (geïmproviseerde) explosieven bij betrokken zijn.

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen, trainingen, cursussen of workshops!

Direct inschrijven