Opleidingsaanbod voor security, safety & hospitality professionals

Opleidingsaanbod security, safety & hospitality

Hieronder vindt u het aanbod van het ISEG Training Center voor personen die werkzaam zijn binnen de security, safety en hospitality branche. 

Maatwerk

De opleidingen, cursussen en trainingen worden op maat samengesteld op de behoefte van de organisatie en de cursist(en) en wordt ook afgestemd op de inzetbaarheid mogelijkheden.

Opleidingslocatie ISEG Training Center

Het ISEG Training maakt gebruik van Landgoed Beukbergen, waar tevens het kantoor van International Security Expert Group is gevestigd. Landgoed Beukbergen ligt in Huis ter Heide (gemeente Zeist) en is van oorsprong een conferentieoord voor uitsluitend het Ministerie van Defensie en andere overheden.

Faciliteiten

Het landgoed is onder andere voorzien van professionele training accommodatie, meerdere externe trainingsvelden, 18 hectare omheind bos en terrein, een restaurant en een logiesgebouw met 68 slaapkamers. Parkeren en het gebruik van WIFI zijn gratis.


Overzicht opleidingen, cursussen & trainingen

T

Red Teaming

Criminele organisaties, die hun beroep serieus nemen en gemotiveerd zijn om met een volledig geëngageerde mentaliteit voor hun doelen te gaan, zijn op zoek naar de achilleshiel van uw organisatie en dringen daarom diep door in het DNA van uw organisatie. 

T

Crisismanagement

Het is belangrijk om te beseffen dat het managen van een crisis iets totaal anders is dan het dagelijks geven van leiding, of aansturen van een organisatie. Over de wijze van aansturen of leidinggeven in de dagelijkse setting is vaak lang nagedacht en zijn daarvoor processen ontwikkeld.

T

Veilig & Taakgericht Werken

Binnen de training ‘veilig werken’ wordt gebruik gemaakt van het agressie model. Hiermee krijgt men inzicht in de opbouw van agressie en leert hij welke vormen van agressie er zijn. Er wordt stil gestaan bij de bijhorende interventies en deze worden gekoppeld aan het werkveld. 

T

Proactieve Veiligheid

In deze opleiding wordt inhoudelijk het 'Proactieve Veiligheid' als leerdoel gesteld. Tijdens deze opleiding leren de deelnemers hoe ze door middel van een klantvriendelijke interventie criminele en terroristische activiteiten al in de voorbereidende fase kunnen onderkennen.

T

Gastvrijheid

Tijdens deze ‘gastvrijheid’ training leren de deelnemers door middel van een klantvriendelijke, leuke leerwijze en de juiste ‘tools’ hoe zij de gast een welkom gevoel moeten geven, hoe zij moeten communiceren voor een professioneel ontvangst. De gast bepaald of jij gastvrij bent.

T

Collectiehulpverlening (CHV) 

In een één-daagse training kunnen medewerkers van alle niveaus getraind worden in de basisbeginselen van collectiehulpverlening, waardoor zij de opgestelde richtlijnen en werkwijzen die in uw collectienoodplan zijn vastgelegd in de praktijk kunnen uitvoeren.

T

Predictive Profiling Terrorisme® - BSP 

Het vroegtijdig signaleren van criminele en terroristische dreigingen is vele malen effectiever dan het bestrijden van incidenten. Predictive Profiling Terrorisme is dé methodiek om afwijkend en verdacht gedrag in een vroegtijdig stadium te herkennen en detecteren.

T

Bleeding Control Management (Basis)

In de basiscursus ‘Bleeding Control & Wound Management’ leert u hoe u levensbedreigend bloedverlies herkent en hoe u dit kunt stoppen door middel van drukken op de wond, het aanleggen van tourniquet en/of het opstoppen van de wond met hemostatische gazen. 

T

Bleeding Control Management (Tactisch)

Tijdens deze module leert u levensverlengende handelingen om de overlevingskansen van een slachtoffer aanzienlijk te vergroten en dit alles tijdens een verhoogde dreiging. Denk hierbij aan een terroristische aanslag of incident in een conflictgebied waar u op dat moment werkzaam bent.

Overzicht workshops

T

Workshop Non Politioneel Gedrag 

Deze workshop is bedoeld om in 3,5 uur kennis te maken met de methodiek Non Politioneel Gedrag en wat het in je werksituatie kan toevoegen. Het is een korte inkijk in de volledige opleiding die separaat wordt gegeven (aan alleen overheden).

T

Workshop Ondermijning 

Bedrijven en organisaties krijgen steeds vaker te maken met het ondermijning. Ondermijning is een vorm van een industrie die uitblinkt in variatie, organisatie en ontwrichting van de samenleving. Deze ondermijnende criminaliteit staat in het brandpunt van de belangstelling. 

T

Workshop Reizen naar landen met een veiligheidsrisico

De workshop is afgestemd op professionals die nog weinig kennis bezitten over reizen naar landen met een veiligheidsrisico. Tijdens de workshop komen de belangrijke onderwerpen aan bod t.a.v. reizen naar landen met een veiligheidsrisico

T

Workshop Radicalisering & Sabotage

De workshop is afgestemd op professionals die nog geen of weinig kennis bezitten van
thema’s op het gebied van radicalisering en sabotage. Tijdens de workshop komen de
onderwerpen zoals het radicaliseringsproces, activisme en terrorisme aan bod.

T

Workshop Insider Threat

Bedrijven en overheidsorganisaties krijgen steeds vaker te maken met het fenomeen insider threat. Maar wat betekent het begrip insider threat eigenlijk? Hoe kunnen leidinggevenden en functionarissen Insider threat vroegtijdig herkennen of onderkennen?  U leert het in de workshop Insider Threat.

T

Workshop Improvised Explosive Devices Awareness

De workshop Improvised Explosive Devices (IED) Awareness is geschikt voor personen die vanuit hun professie, denk aan; beveiligers, Handhavers (BOA’s), brandweerman, politiepersoneel, te maken kunnen krijgen met incidenten waar (geïmproviseerde) explosieven bij betrokken zijn.

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen, trainingen, cursussen of workshops!

Direct inschrijven