Partners ISEG

Partners van International Security Expert Group

International Security Expert Group hecht erg veel waarde aan betrouwbare en integere nationale en internationale zakenpartners. Hieronder vindt u ter informatie een overzicht van onze samenwerkingspartners.

 

Arminius STC

Arminius Selectie Trainingscentrum (ASTC) biedt jou een unieke kans. Wij weten als geen ander wat er fysiek en mentaal van jou wordt verwacht tijdens de toelating en de opleiding. Met onze begeleiding, kennis en ervaring ben jij optimaal voorbereid voor een (specialistische) carrière binnen defensie, politie, justitie, brandweer of privé(beveiligings)sector. Binnen het ASTC bundelen we onze krachten vanuit een netwerk van mensen die werkzaam zijn of werkzaam geweest zijn binnen de overheid.

Innoventa B.V.

Innoventa BV is distributeur van medische (spoedeisende) producten voor het Ministerie van Defensie, ambulancediensten, politie en voor ziekenhuizen in Nederland en via onze Belgische vestiging, LS Medical BVBA, in België en Luxemburg. Tevens zijn we de distributeur voor de Zwitserse shockwave apparatuur van EMS. Middelen als de Emergency (Israëli) Bandage, oftewel de traumazwachtel, SOF Tourniquet, Blizzard isolatiedeken, SAM Sling en Splint, Chest Seal en Celox hemostatisch gaas zijn enkele voorbeelden van producten die door defensie en civiele hulpverleners veelvoudig worden toegepast. 

SILATEC

Ook al wordt gepantserd glas nog steeds als het toppunt van veiligheid beschouwd: het is bijna niet te geloven hoeveel veiliger veiligheidsglas van SILATEC is. Dat wordt bevestigd door alle tests en veiligheidsnormen, maar vooral ook door de dagelijkse praktijk wereldwijd. Daar blijkt namelijk keer op keer dat het veiligheidsglas van SILATEC zelfs tegen de zwaarste aanvallen bestand is. 

Conferentieoord Beukbergen

Conferentieoord Beukbergen is een representatieve locatie in het midden van het land, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Het circa 18 hectare omvattende bosgebied wordt gekenmerkt door oude beuken, waar de buitenplaats Beukbergen haar naam aan heeft ontleend. Een inspirerende omgeving voor vergaderingen, teambijeenkomsten, brainstorm- en heisessies, trainingen, reünies, recepties, jubilea en conferenties met logies. Ons conferentieoord staat open voor onderdelen van de ministeries van Defensie en Justitie, de Brandweer en de Politie. 

ARCA

The Association for Research into Crimes against Art (ARCA) is a research and outreach organisation that works to promote the study and research of art crime and cultural heritage protection. The Association seeks to identify emerging and under-examined trends related to this field of study as well as to develop strategies to advocate for the responsible stewardship of our collective artistic and archaeological heritage.

Holland Integrity Group

Holland Integrity Group is hét toonaangevende, onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau dat profit en non-profitorganisaties ondersteunt in het vergroten van hun weerbaarheid tegen ongewenst gedrag en integriteitsschendingen, in het onderzoeken van (mogelijke) complexe fraude en bij het terughalen van verdwenen financiële middelen. Wij helpen organisaties zichzelf te beschermen, problemen op te lossen en schade te herstellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op