ISEG Security Projects

Klantgericht, gastvrij en oog voor kwaliteit

ISEG Security Projects (voorheen IPSU) is meer dan alleen een betrouwbare partner als het gaat om het leveren van kwalitatief hoogwaardige, proactieve, gastvrije en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen. Vanuit ISEG Security Projects denken wij graag met u mee over hoe we samen met u de beveiliging van bijvoorbeeld uw kantoor, woning of familie waar nodig kunnen verbeteren om zo de beste bescherming te kunnen bieden tegen potentiële risico's en dreigingen.

Wij bieden uiteenlopende ondersteuning op het gebied van gastvrije beveiliging en veiligheid, zowel nationaal als internationaal. U kunt onder andere bij ISEG Security Projects terecht voor:

  • Objectbeveiliging
  • Evenementenbeveiliging
  • Persoonsbeveiliging en specialistische ondersteuning
  • Quick Response Teams
  • Transportbeveiliging
  • Predictive Profiling

Voor ons is beveiliging meer dan alleen een beroep, het is onze passie en wij nemen u graag mee in ons enthousiasme voor dit vakgebied.

Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven 

ISEG Security Projects is lid van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Als u voor één van de aangesloten beveiligingsbedrijven van de VEB kiest, dan heeft u te maken met een betrouwbare vakman. Naast de vakdiploma’s die de wet verplicht stelt, voldoet ISEG Security Projects ook nog aan de hoge kwaliteitseisen van de VEB. ISEG Security Projects wordt hier ook ieder jaar op gecontroleerd. 

Toestemming Justis

ISEG Security Projects heeft toestemming voor het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden van het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder ND nummer: 5477.

   

Overzicht beveiligingsdiensten ISEG Security Projects

T

Objectbeveiliging

Dankzij de inzet van onze proactieve en gastvrije objectbeveiligers kunnen zowel uw gasten als uw medewerkers te allen tijde rekenen op een veilig en gastvrij ontvangst of vertrek. De beveiliging van objecten is mensenwerk en daarom maatwerk met de juiste expertise. 

T

Persoonsbeveiliging

De persoonsbeveiligers en preventieve observanten van ISEG zijn onder andere afkomstig van gespecialiseerde afdelingen van de Nationale Politie (Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging), het Ministerie van Justitie & Veiligheid of het Ministerie van Defensie. 

T

Evenementenbeveiliging

Afhankelijk van het soort evenement, het mogelijke dreigingsniveau horende bij het evenement en de wensen van de opdrachtgever kunnen wij zowel zichtbare als niet zichtbare, preventieve beveiligingsmaatregelen inzetten, of een combinatie hiervan. 

T

Quick Response Team

Het Quick Response Team van ISEG staat 24/7 stand-by en kan aangekomen op locatie direct de juiste maatregelen treffen om er zo voor te zorgen dat er geen verdere schade kan worden toegebracht, uw eigendommen worden bewaakt en pers of publiek op gepaste afstand wordt gehouden. 

T

Transportbeveiliging

Voor u als transporteur of leverancier is het belangrijk dat waardevolle of informatie gevoelige ladingen veilig van punt A naar punt B worden vervoerd. Om te voorkomen dat deze kostbare ladingen worden gestolen of beschadigd, is het mogelijk om deze extra te laten beveiligen.

T

Predictive Profiling

De predictive profilers van ISEG Security Projects zijn experts in het herkennen en analyseren van afwijkend gedrag. Ze weten hoe ze criminele en terroristische activiteiten al in de voorbereidende fase kunnen onderkennen en ook hoe ze deze doormiddel van een interventie kunnen onderbreken. 

Meer weten over onze beveiligingsdiensten?

Neem contact op