Stop de bloeding - Red een leven

Stop de bloeding-Red een leven

Leer een hevige bloeding herkennen en te stoppen!

In de cursus 'Stop de bloeding–Red een leven' leert u hoe u levensbedreigend bloedverlies herkent en hoe u dit kunt stoppen door middel van drukken op de wond, het aanleggen van een tourniquet en/of het opstoppen van de wond met hemostatische gazen. Deze cursus is in 2016 ontwikkeld door Dr. Leo Geeraedts en VUmc Academie en is de landelijke standaard geworden.

Het ISEG Training Center is een officiële opleidingslocatie voor de cursus "Stop de bloeding-Red een leven!":

www.stopdebloedingredeenleven.nl/hoe/volg-de-cursus/

Basiscursus Stop de Bloeding-Red een leven

De basiscursus is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar zoals belangstellende burgers, bedrijfshulpverleners, EHBO-ers, veiligheids-,(niet-tactisch) politie- en brandpersoneel. Deze cursus duurt ca. 2,5 uur en het is ook mogelijk om de cursus in-company aan te vragen en/of in combinatie met een reanimatiecursus, cursus EHBO en cursus BHV/AED. Wanneer je de cursus goed afrondt, ontvang je na afloop van de cursus het officiële Stop de bloeding-Red een leven certificaat van het VUmc. Deze is 4 jaar geldig en te verlengen door een herhalingscursus te volgen.

Kosten

Prijs per cursist inclusief BTW., parkeren, les- en oefenmaterialen, gebruik WiFi, trainingslokaal op een unieke locatie, certificering, koffie en thee is € 114,95,-.

153081536497809656C4cd6439417e4d08170e9918

Vraag een offerte aan

Kruis het vak aan

The form contains errors

Heeft u vragen over de training Stop de bloeding - Red een leven?

Neem contact op

Bekijk ook

 

Beveiligingsdiensten

objectbeveiliging den dolder

Beveiligingssystemen

anti drone

Werken bij

objectbeveiliging soest