Welkom op het ISEG Training Center

Klassikaal, praktijkgerichte en op maat gemaakte opleidingen, cursussen, trainingen en workshops 

Klassikale, praktijkgerichte training is en blijft een belangrijke en effectieve leervorm om kennis, inzicht en vaardigheden aan te leren. Al onze opleidingen, cursussen, trainingen en workshops zijn interactief, praktijkgericht en worden vooraf afgestemd op de doelgroep.

Op maat met oog voor inhoud en kwaliteit

Wij ont­wik­­ke­len en organiseren kwalitatief hoogwaardige opleidingen, cur­sus­­sen, trainingen en workshops op het gebied van beveiliging, veiligheid, fysieke inzetbaarheid en medisch handelen met grote aan­­dacht voor de juiste inhoud, toe­­ge­­paste didac­­tiek en multi­­medi­aal les­mate­riaal.

Nieuwe trends

In samenwerking met vooraanstaande partners en docenten uit het vakgebied zijn we leading in het spotten van nieuwe trends op het gebied van criminaliteit en terrorisme, die we vertalen naar inhoudelijke opleidingen en innovatieve cursussen, trainingen en workshops. 

Docenten & instructeurs

Het ISEG Training Center beschikt over een ervaren team met instructeurs bestaande uit experts uit de praktijk die afkomstig zijn van specialistische-, bijzondere-, en inlichtingen afdelingen van de Nationale Politie, het Ministerie van Defensie en het Ministerie van Justitie & Veiligheid. 

Overzicht opleidingen ISEG Training Center

Security & Safety

A612A55D C0D6 41D4 94DD 93F1B2A4A3C1 (1)

BOA & Handhaving

Boa

Defensie & Politie

Politie

Overzicht opleidingslocaties ISEG Training Center

Landgoed Beukbergen

11111

Skillhouse België (Genk)

België 01

Paraíba, Brazilië

Whatsapp Image 2021 02 20 At 07.27.36

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen, trainingen, cursussen of workshops!

Direct inschrijven