Covert Rural & Urban Surveillance Tactics

Samenvatting cursus

Is het weleens voorgekomen, wanneer er vanuit uw professie observatiewerkzaamheden worden verricht, de observatie vroegtijdig en abrupt dient te worden afgebroken om niet onderkend te worden? Een van de redenen zou kunnen zijn als er bijvoorbeeld vanwege belemmerende omgevingsfactoren niet mogelijk lijkt om ongezien dichterbij het subject of object te komen. Voor dit soort complexe tactieken hebben wij de basiscursus Covert Rural & Urban Surveillance Tactics (CRUST) ontwikkeld. Deze basiscursus geeft u de juiste handvatten middels bepaalde technieken, tactieken en handige pogingen om heimelijk en onbemerkt subjecten en objecten te benaderen. Hierdoor wordt het ogenschijnlijke onmogelijke toch naar alle tevredenheid mogelijk gemaakt.


   Duur van de cursus

3 zaterdagen verdeeld over 3 weken

   Cursus taal

De cursus kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden gegeven

   Certificaat

After attending the training, each participant receives a certificate of participation from the ISEG Training Center

   Prijs per cursist exclusief BTW en inclusief parkeren, oefenmaterialen, gebruik WiFi, lunch, koffie en thee

€ 1650,-

   Cursusdata

Cursusdag 1: Zaterdag 17 oktober van 09:00 uur t/m 18:00 uur

Cursusdag 2: Zaterdag 24 oktober van 09:00 uur t/m 18:00 uur

Cursusdag 3: Zaterdag 31 oktober van 09:00 uur t/m 18:00 uur

   Locatie

Incompany of op locatie bij ISEG:

Landgoed Beukbergen

Amersfoortseweg 59

3712 BB Huis Ter Heide

Achtergrond

Deze basiscursus Covert Rural & Urban Surveillance Tactics is onder andere geschikt voor bijvoorbeeld onderzoeksjournalisten en particulier onderzoekers. Met de kennis en vaardigheden die de deelnemers tijdens onze basiscursus Covert Rural & Urban Surveillance Tactics zullen opdoen, worden onderzoeksmogelijkheden vergroot. Hierdoor kunnen onderzoeken een nieuwe of andere impuls krijgen waardoor deze bespoedigd kunnen worden dan wel succesvol kunnen worden afgerond.

Docenten Covert Rural & Urban Surveillance Tactics (CRUST)

De basiscursus Covert Rural & Urban Surveillance Tactics wordt verzorgd door instructeurs met achtergronden bij de Nationale Politie en het Ministerie van Defensie. Onze instructeurs hebben jarenlange nationale en internationale praktijkervaring binnen dit specialisme. Daarnaast hebben ze ook ruime ervaring in het opleiden en trainen van specialistisch Defensie en Politie personeel op het gebied van SCART (Special Camouflage & Rural Tactics) en O&T.

De basiscursus 'CRUST' wordt op locatie Landgoed Beukbergen gegeven met inachtneming van de richtlijnen die zijn gesteld door het RIVM m.b.t. COVID-19!

Cursusinhoud

Het cursusprogramma is afwisselend. De aangeleerde theorie zal meteen buiten in de praktijk getraind en beoefend worden. Het praktische deel van de cursus is vooral interactief.

Tijdens deze cursus wordt onder meer het volgende behandeld:

  • Kennismaking met Covert Rural & Urban Surveillance Tactics
  • Omgaan en vertrouwd raken met persoonlijke uitrusting
  • Hoe om te gaan met dieren en ongedierte
  • Waarnemen
  • Verplaatsen
  • Voorbereiding observatie
  • Overlopen of onderkend worden, wat nu?
  • Ongezien een rural of urban observatiepositie kunnen innemen
  • Praktijkopdracht

Aanmelden

Voor meer informatie over de cursus kunt u een bericht sturen naar trainingscentrum@internationalsecurityexpertgroup.com of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)35 2340422. U kunt zich ook direct voor de cursus aanmelden via de onderstaande knop.

Direct inschrijven

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op