Welkom op het ISEG Training Center

Klassikaal, praktijkgerichte en op maat gemaakte trainingen en cursussen

Klassikale, praktijkgerichte training is en blijft een belangrijke en effectieve leervorm om kennis, inzicht en vaardigheden aan te leren. IPSU beschikt over een ervaren trainersteam bestaande uit specialisten uit de praktijk die afkomstig zijn van de Nationale Politie, het Ministerie van Defensie en het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Al onze trainingen zijn interactief, praktijkgericht en worden afgestemd op de doelgroep.

Cursussen op maat met oog voor inhoud en kwaliteit

Wij ont­wik­­ke­len en organiseren kwalitatief hoogwaardige cur­sus­­sen, trainingen en workshops op het gebied van beveiliging, veiligheid, fysieke inzetbaarheid en medisch handelen met grote aan­­dacht voor de juiste inhoud, toe­­ge­­paste didac­­tiek en multi­­medi­aal les­mate­riaal.

Trainingslocatie ISEG Training Center

Wij maken voor onze trainingen en cursussen gebruik van conferentieoord Beukbergen, waar tevens ons kantoor is gevestigd. Conferentieoord Beukbergen ligt in Huis ter Heide (gemeente Zeist) en is van oorsprong een conferentieoord voor uitsluitend het Ministerie van Defensie en andere overheden. Het landgoed is onder andere voorzien van professionele trainingsaccommodatie, meerdere externe trainingsvelden, 10 hectare omheind bos, een restaurant en een logiesgebouw met 68 slaapkamers. Parkeren en het gebruik van WIFI zijn gratis.

Hieronder vindt u een overzicht van onze (incompany) trainingen en cursussen

T

Stop de bloeding-red een leven

In de basiscursus ‘Stop de bloeding’ leert u hoe u levensbedreigend bloedverlies herkent en hoe u dit kunt stoppen door middel van drukken op de wond, het aanleggen van tourniquet en/of het opstoppen van de wond met hemostatische gazen. 

T

Stop de bloeding-red een leven inclusief scenariotraining

Tijdens de voortgezette cursus worden de deelnemers onderworpen aan realistische en praktijkgerichte scenario's die vooraf worden afgestemd op de doelgroep. Na het positief afsluiten van deze cursus, kunt u een ernstige bloeding stelpen. 

T

Weerbaarheid en de-escalatie

Het niet krijgen wat ze willen of gewoon moeten wachten zijn slechts twee redenen waarom mensen veranderen van kalmte naar agressief. Omgaan met geweld en agressie op de werkvloer wordt een stuk makkelijker als je weet wat je moet doen. 

T

Improvised Explosive Devices (IED) Awareness

Door de snelle veranderingen in de wereld is ook in Nederland de veiligheid niet meer vanzelfsprekend. Door globalisering en het wegvallen van de grenzen is de kans op een aanslag met geïmproviseerde explosieven toegenomen.

T

Red Teaming

Criminele organisaties, die hun beroep serieus nemen en gemotiveerd zijn om met een volledig geëngageerde mentaliteit voor hun doelen te gaan, zijn op zoek naar de achilleshiel van uw organisatie en dringen daarom diep door in het DNA van uw organisatie. 

T

Crisismanagement

Het is belangrijk om te beseffen dat het managen van een crisis iets totaal anders is dan het dagelijks geven van leiding, of aansturen van een organisatie. Over de wijze van aansturen of leidinggeven in de dagelijkse setting is vaak lang nagedacht en zijn daarvoor processen ontwikkeld.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op